Specialist in arbeidsbemiddeling, arbo, re-integratie, HR.  Employment services en optimaliseren van de arbeidsparticipatie voor mensen met een beperking.

templ richting10

Webshop van een entertainment bedrijf: koop tickets voor kroegentochten, beach parties, disco tours, city trips, etc. in Amsterdam, Blanes en Lloret de Mar.

templ-Yunters-gav-sf

Onafhankelijke marktplaats voor automotive onderdelen. Automotive service bedrijven plaatsen advertenties (betaald) en zoeken naar aangeboden onderdelen (gratis).

template-deadstock-home-maken
template-deadstock-zoekresultaat template-deadstock-adv-maken

(Lokale) Advertentiesite:

  • Banners voor bedrijven
  • Aanbiedingen en bedrijfsprofielen voor bedrijven
  • Rubrieksadvertenties voor particulieren

 (Deze ondernemer is inmiddels met pensioen).

templ-koopjesuit

 

 

Joomla en Vituemart gebaseerde webshop voor Het Biryani Huis, een afhaal, bezorg en catering centrum voor Tandoori, Curry en Biryani gerechten in Amsterdam. In ontwikkeling. De opdrachtgevers is voornemens om nog 3 soortgelijke websites af te nemen.

templ-biryanihuis

template-daschool1

template-daschool2

Wervingswebsite van een instituut voor Cito- en studietraining en huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de basischool, havo en VWO. Voorzien van aanmeldings- en inschrijvingsdformulieren, en voor de staf van de school overzichtslijsten van aanmeldingen en inschrijvingen..

Template-Asbest-CAO-1

Informatie en communicatie rondom de introductie van een eigen en onafhankelijke Asbest CAO. (Deze belangenvereniging is inmiddels opgegaan in een nieuw platform).

Template-Asbest-CAO-2

KimvanVlietw600

(Bedrijfsactiviteiten beëindigd). Website van een zelfstandig gewichtsconsultente. Informatie over de specifieke methodiek en werkwijze. Middels een afsprakenplanner kunnen de bezoekers online een afspraak maken. De planner omvat naast bevestigingsmails en een afsprakenoverzicht mogelijkheden om openingstijden, werktijden en vakantieperioden te beheren.

KimFAQw300KimPlannerw300

uWzz

Full Service

Kant-en-Klaar

Portfolio